Installatie van de Hercules Stream Control-app en eerste start

Verwante informatie :
  • KB : 1752
  • Taal : NL
  • Datum : 2023-12-22
  • Categorie :
  • Label :
Gerelateerde producten :

Producten: Stream 100 ; Stream 200 xlr

Hercules Stream Control is de software die nodig is om uw Hercules Stream USB-controller te laten werken.

Besturingssystemen: Windows 11 64-bits aanbevolen. (Windows 10 64-bits wordt ondersteund met de meest recente updates).

Stap 1 – Download het installatieprogramma van Hercules Stream Control

Ga naar de pagina op onze support-website die overeenkomt met uw product en download vervolgens het installatieprogramma van Hercules Stream Control.

Stap 2: – Voer het installatieprogramma uit

Het installatieprogramma van Hercules Stream Control bestaat uit 2 belangrijke stappen:

1. De Hercules Stream Control-software installeren.
2. De drivers installeren voor de Hercules Stream-controller (ook wel HSM Series genoemd).

Nadat de drivers zijn geïnstalleerd, wordt u gevraagd de computer opnieuw op te starten.

Deze stap is verplicht om uw installatie soepel te kunnen laten verlopen.

Stap 3 – Start uw computer opnieuw op en start de software de eerste keer

Zodra uw computer opnieuw opstart, wordt ook de Hercules Stream Control-software automatisch gestart.
Deze software is terug te vinden als pictogram in de taakbalk:

Het pictogram voor het starten van de software is ook op uw bureaublad geplaatst:

Na dubbelklikken op een van de pictogrammen, wordt het venster Hercules Stream Control voor het eerst geopend.

Volg de stappen in de Hercules Stream Control ingebouwde tutorial die overeenkomt met uw product.

Opmerking: als u de tutorial afbreekt, kun u deze opnieuw starten via de instellingen in de tab Tutorial in het menu Settings [Instellingen] van Hercules Stream Control.