Hoe de versies te controleren van uw Hercules Stream Control-software, of van de Hercules Stream-drivers of -firmware, en van hun updatestatus.

Verwante informatie :
  • KB : 1753
  • Taal : NL
  • Datum : 2023-12-30
  • Categorie :
  • Label :
Gerelateerde producten :

Producten: Stream 100 ; Stream 200 xlr

1 - De versies controleren van de software, de drivers of de hardware.

Als u de versies wilt controleren van uw Hercules Stream Control-software, Hercules Stream-drivers en de firmware van uw Hercules Stream-controller, opent u de instellingen van de Hercules Stream Control-software terwijl uw controller is aangesloten.

Controleer vervolgens in het tabblad "General [Algemeen]" de informatie zoals in de volgende afbeelding:
1. Software - X.X.XX => Hercules Stream Control-softwareversie
2. Tussen vierkante haakjes: [ XX.XX] => Versie van geïnstalleerde Hercules Stream-drivers
3. Firmware - X.XX => Firmwareversie van het momenteel aangesloten product

2 - Controleren of er een update beschikbaar is en zo ja, deze uitvoeren

Als er een update van de software, drivers of firmware beschikbaar is, zijn een oranje notificatie en een updateknop zichtbaar in de instellingen.

Klik op de paarse knop "Updates" om het download- en updateproces te starten, en volg vervolgens de instructies op het scherm.