Hoe kan ik mijn DJControl Mix via Bluetooth verbinden met mijn telefoon of tablet met djay – DJ App & AI Mixer?

Verwante informatie :
  • KB : 1743
  • Taal : NL
  • Datum : 2023-10-15
  • Categorie :
  • Label :
Gerelateerde producten :

Product: DJControl Mix

Vereiste systemen:
- Smartphone of tablet met Android 8.1 of hoger
- iPhone of iPad met iOS 12.2 of hoger

Bluetooth®-versie:
Bluetooth 4.1 of hoger

Hoe de DJControl Mix te koppelen via Bluetooth

1- Installeer de Algoriddim djay - DJ App & AI Mixer-applicatie op uw smartphone, iPhone, tablet of iPad
     - Na installatie wordt de applicatie weergegeven met de naam djay

Download links:

Android-versie: djay - DJ App & AI Mixer (Android)

iOS-versie: djay - DJ App & AI Mixer (iOS)

2- Op Android activeer je de locatiefunctie op je smartphone of tablet.

- Als de locatiefunctie niet is geactiveerd, zal djay de DJControl Mix niet vinden

Opmerking: op iOS is de locatiefunctie niet nodig.

3- Activeer Bluetooth op uw smartphone, iPhone, tablet of iPad

4- Sluit uw DJControl Mix aan op een USB-voedingsbron

- De controllerknoppen lichten op in meerdere kleuren en de Bluetooth-koppelings-LED knippert wit.

5- Start de djay-app op uw smartphone, iPhone, tablet of iPad

- Open het djay-appdashboard (bovenaan het scherm) en klik op Instellingen

=> Klik op MIDI en vervolgens op Bluetooth MIDI Devices to start the search (Zoeken naar Bluetooth MIDI-apparaten) om het zoeken te starten

-> Selecteer DJControl Mix

6- Zodra de DJControl Mix is verbonden, gaat de Bluetooth-koppelings-LED uit.

Je verbinding is klaar om te mixen!

Al deze stappen worden gedetailleerd beschreven in de gebruikershandleiding op pagina's 18 en 19: DJControl Mix - User Manual
Ze worden ook geïllustreerd in de handleiding 'Aan de slag': DJControl Mix Quick Start Guide

Opmerking:

De Bluetooth-koppelings-LED toont u de verbindingsstatus van de DJControl Mix:
   - Als de LED wit knippert, wacht de controller op koppeling. De DJControl Mix wacht dus om via Bluetooth met een ander apparaat te worden verbonden
   - Als de LED uit is, is de controller verbonden met een apparaat.

Op Android, in djay, als het zoeken naar “Scan for Bluetooth MIDI Devices” (Zoeken naar Bluetooth MIDI-apparaten) de DJControl Mix niet toont, kun je proberen de verbinding te resetten:

1. Sluit de djay-applicatie

2. Ga op uw smartphone of tablet naar de verbindingsinstellingen en zoek de lijst met verbonden apparaten (het proces en de voorwaarden kunnen variëren afhankelijk van de Android-versies of uw mobiele apparaat).
               => Verwijder DJControl Mix volledig uit de lijst met aangesloten apparaten

3. Koppel de USB-voeding van de DJControl Mix los (om deze uit te schakelen)

4. Sluit de USB-voeding weer aan op de DJControl Mix

5. Start de djay-toepassing en volg het koppelingsproces zoals hierboven vermeld

Belangrijk:

Met Android kan uw smartphone of tablet de DJControl Mix als beschikbaar Bluetooth-apparaat detecteren en er dus mee koppelen, zelfs zonder de djay-applicatie te gebruiken. Als je echter koppelt zonder de applicatie te gebruiken, kan djay de DJControl Mix niet langer detecteren.
U moet de Bluetooth-koppeling resetten zoals geadviseerd in dit artikel.

Met iOS kan uw iPhone of iPad de DJControl Mix niet vinden door rechtstreeks door de Bluetooth-verbindingsinstellingen te gaan, dus u zult de koppeling tot stand moeten brengen met behulp van djay, zoals aangegeven in dit artikel.

We informeren u ook dat het koppelen van de DJControl Mix met een smartphone, iPhone, tablet of iPad via Bluetooth-verbinding alleen bedoeld is voor de Algoriddim djay - DJ App & AI Mixer-applicatie.