Mijn STREAM-controller wordt niet herkend door de Hercules Stream Control-software

Verwante informatie :
  • KB : 1754
  • Taal : NL
  • Datum : 2023-12-30
  • Categorie :
  • Label :
Gerelateerde producten :

Producten: Stream 100 ; Stream 200 xlr

1 - Waar op te letten bij het aansluiten van USB

Zoals vermeld in de gebruikershandleiding, moet u ervoor zorgen dat:
- Uw Hercules Stream-controller correct via USB op uw PC is aangesloten.
- Uw Hercules Stream-controller de meegeleverde* USB-kabel gebruikt.
- Uw Hercules Stream-controller rechtstreeks is aangesloten op uw PC en niet via een USB-hub.

* Als u een andere USB-kabel wilt gebruiken dan de kabel die bij uw controller is geleverd, zorg er dan voor dat de USB-C-kabel die u gebruikt van het type is dat ook data kan overbrengen.
Er zijn namelijk USB-C-kabels, vaak kabels die bij oplaadbare apparaten worden geleverd (smartphone, powerbank, accessoires, enz.), die alleen maar de laadstroom kunnen overbrengen en geen data.

2 - Mijn streamcontroller geeft alleen een zwart scherm

Controleer of de USB-kabel correct is aangesloten en de controller van stroom voorziet.
Probeer het probleem op te lossen door de controller los te koppelen van USB en daarna weer aan te sluiten.

Controleer of de Hercules Stream-software niet is afgesloten (bij het sluiten van de software gaat de controller in de slaapstand en schakelt hij uit om niet onnodig energie te verbruiken).
Probeer het probleem op te lossen door de Hercules Stream Control-software af te sluiten en opnieuw te starten.

3- Mijn streamcontroller geeft een Hercules-logo of een Stream-logo op zijn scherm

Als uw controller een Hercules-, Stream 100- of Stream 200-logo weergeeft, wordt deze correct gevoed.
Maar hij wordt niet herkend door de software

In dat geval:
- Zorg ervoor dat de Hercules Stream Control-software is gestart.
- Als de software al is gestart, maar uw apparaat niet zichtbaar is in de software-interface, kunt u de software afsluiten (klik met de rechtermuisknop op het taakbalkpictogram en kies "Venster sluiten") en daarna opnieuw starten

4- Mijn Hercules Stream Control-software geeft mijn apparaat niet weer: "No device found [Geen apparaat gevonden]".

Probeer in dit geval het probleem op te lossen door de Hercules Stream opnieuw aan te sluiten.

5- Mijn Hercules Stream Control-software geeft een foutmelding: "Error loading SDK [Fout bij laden SDK]".

If the Hercules Stream Control software displays this error, your device is detected, but the drivers for your Hercules Stream are not installed correctly.

Installeer de meest recente versie van de Hercules Stream Control-software opnieuw zoals aangegeven in de foutmelding